Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr de 25 de ani și-a agresat mama și bunica. Femeile s-au opus emiterii unor ordine de protecţie provizorii

Un tânăr de 25 de ani şi-a agresat mama şi bunica, care au refuzat să depună plângere prealabilă şi examinarea din punct de vedere medico-legal.  

„La data de 29 iunie, în jurul orei 23,00, Poliţia Capitalei - Secţia 25 a fost sesizată de către o femeie, în vârstă de 72 de ani, cu privire la faptul că nepotul său, în vârstă de 25 de ani, ar fi agresat-o fizic pe mama lui cu un obiect tăietor-înţepător. Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au luat legătura cu apelanta, care le-a comunicat faptul că şi ea ar fi fost agresată de nepot cu pumnul la nivelul feţei şi al toracelui", informează un comunicat al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis, duminică, AGERPRES.

Având în vedere starea de agresivitate a tânărului, care a şi ameninţat că-şi va face rău, acesta a fost imobilizat şi încătuşat, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, fiind condus la sediul subunităţii.

Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate.

„La faţa locului nu a putut fi identificată persoana vătămată, fiind depistată, ulterior, de un echipaj de poliţie, pe o stradă din Sectorul 6 şi condusă la sediul subunităţii. Femeia a refuzat atât acordarea de îngrijiri medicale din partea echipajului de prim-ajutor sosit, cooperarea cu poliţiştii, dar şi emiterea unui ordin provizoriu de protecţie", arată sursa citată.

Citește și
cutit
Un bărbat din Harghita a fost înjunghiat mortal de concubina lui în urma unui scandal. Femeia consumase alcool

În final, mama tânărului a fost de acord să fie transportată la spital.

În continuarea activităţilor procedurale, s-a completat formularul de evaluare a riscului, constatându-se existenţa unui risc iminent, însă cele două femei s-au opus emiterii unor ordine de protecţie provizorii.

Procurorul de caz urmează să demareze procedura de luare a măsurii internării medicale provizorii a agresorului, aceasta reprezentând o măsură nevoluntară.

Cercetările sunt continuate, din oficiu, de către Secţia 25 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, pentru săvârşirea a două infracţiuni de violenţă în familie.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult