Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr de 18 ani a rămas fără permis la mai puţin de o lună de la obţinerea acestuia

Un tânăr de 18 ani a rămas fără permis pentru 30 de zile, la mai puţin de o lună de la obţinerea acestuia, din caza comportamentului agresiv în trafic, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"În cursul zilei de miercuri, 29 martie, în jurul orei 21,00, poliţiştii Biroului Rutier Focşani au surprins un tânăr manifestând un comportament agresiv în conducerea autoturismului, în parcarea unui hipermarket din municipiul Focşani. În timp ce conducea un autoturism închiriat, tânărul, în vârstă de 18 ani, care era posesor de permis de conducere de la începutul lunii martie, efectua derapaje controlate (drifturi)", precizează informarea IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, tânărul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 580 de lei, precum şi suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii atrag atenţia că, în cazul unui comportament agresiv în trafic, şoferii pot fi sancţionaţi cu amendă între 580 lei şi 725 lei, şi respectiv suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioada de 30 de zile, iar în cazul în care s-a produs un accident de circulaţie din care a rezultat avarierea unui vehicul sau alte pagube materiale, cu amendă între 870 lei şi 1.160 lei şi suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult