Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr de 18 ani a intrat într-o locuinţă din Drobeta-Turnu Severin şi a tras mai multe focuri de armă

Un tânăr de 18 ani din Drobeta-Turnu Severin este cercetat penal după ce a intrat cu o cagulă pe cap într-o locuință, unde a tras mai multe focuri de armă.

Adolescentul a intrat fără drept marți într-o casă din municipiu, unde a folosit un pistol cu bile de cauciuc şi le-a solicitat persoanelor aflate înăuntru să îi dea bani.

Cazul a fost sesizat de o tânără de 18 ani care a sunat la 112, potrivit IPJ Mehedinţi.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Ordine Publică, care au surprins în apartamentul persoanei vătămate un tânăr de 18 ani, din municipiul Drobeta-Turnu Severin, care purta cagulă, acesta fiind imobilizat şi încătuşat. Din cercetarea la faţa locului a reieşit faptul că tânărul, purtând cagulă şi având asupra sa un pistol tip airsoft, cu bile de cauciuc, de calibru 50 mm, profitând de faptul că uşa locuinţei era dezasigurată, a pătruns în interior şi ar fi solicitat să i se dea bani, trăgând mai multe focuri de armă către persoanele din locuinţă”, a anunțat IPJ Mehedinţi, potrivit Agerpres.

Tinerei i-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului, iar bărbatul a refuzat acordarea de îngrijiri medicale.

Citește și
Un fost primar din Mehedinți a fost găsit împușcat. Apropiații spun că suferea din dragoste
Un fost primar din Mehedinți a fost găsit împușcat. Apropiații spun că suferea din dragoste

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la tâlhărie calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uzul de armă fără drept.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult