Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr de 17 ani a agresat sexual o fată într-un autobuz din Piteşti. Poliţiştii încearcă să identifice o a doua victimă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr de 17 ani din comuna Bradu, suspectat că a agresat sexual o fată într-un autobuz din Piteşti, a fost reţinut de poliţişti, care cer sprijin pentru identificarea unei a doua victime.

"Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 02 martie a.c., în jurul orei 19,00, în timp ce se aflau într-un mijloc de transport în comun din Piteşti, mai mulţi tineri s-ar fi manifestat agresiv faţă de o minoră de 17 ani, împrejurare în care un tânăr de 17 ani, din comuna Bradu, ar fi atins-o în zonele intime. În ziua de 14 martie, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albota, minorul de 17 ani, din Bradu, a fost condus la sediul poliţiei, în baza unui mandat de aducere emis în cauză", se arată într-un comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş. Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru agresiune sexuală, urmând ca vineri să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. În contextul cercetărilor efectuate în acest dosar, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, desfăşoară cercetări pentru identificarea unei a doua posibile victime. Aceasta s-ar fi aflat în acelaşi autobuz, care circula pe linia 7B dinspre centrul municipiului Piteşti spre cartierul Craiovei, fiind agresată de aceleaşi persoane. "Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Piteşti transmit un apel public prin care solicită celei de-a doua tinere, posibil având calitate de persoană vătămată, să se prezinte la sediul Poliţiei Municipiului Piteşti, în vederea clarificării situaţiei de fapt, în legătură cu aspectele ce fac obiectul cercetărilor în cauza penală amintită", se mai menţionează în comunicatul IPJ Argeş. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult