Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr care a incendiat casa părinţilor din comuna Tutova, arestat preventiv

Un tânăr care a incendiat în cursul săptămânii trecute casă părinţilor săi, situată în comuna Tutova, a fost arestat preventiv, au informat, marţi, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.  

Bărbatul se afla sub influenţa alcoolului şi pe fondul unui conflict spontan cu părinţii săi a stropit mai multe bunuri din casă cu lichid combustibil după care a dat foc, fiind cercetat pentru distrugere.

„În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Bârlad au stabilit că, în data de 6 martie 2024, la ora 23:40, pe fondul consumului de alcool şi al unui conflict spontan, bărbatul cercetat ar fi incendiat locuinţa deţinută de părinţii săi. Ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii au luat faţă de bărbatul cercetat măsura reţinerii, pe o perioadă de 24 de ore. Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus arestarea preventivă”, precizează in comunicat de presă transmis de IPJ Vaslui.

Poliţiştii continuă cercetările, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii şi probării activităţii infracţionale a bărbatului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult