Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr reținut în Sibiu pentru că era beat a furat o mașină de poliție, a dat amenzi și a jucat apoi banii la păcănele

Your browser doesn't support HTML5 video.

Întâmplare incredibilă în Sibiu! Un bărbat dus la sediul Poliției Rutiere pentru că fusese prins băut la volan a profitat de neatenția agenților și a furat de acolo o mașină de poliție.

Apoi a început să facă pe agentul de circulație, și a oprit mai mulți șoferi în trafic, cărora le-a cerut permisul de conducere.

Unul dintre ei l-a reclamat, și abia atunci adevărații polițiști au realizat că suspectul lor e liber și își face de cap.

Bărbatul de 23 de ani a fost prins la intrarea în localitatea Veștem, după ce, plictisit de rolul de polițist, a petrecut o vreme într-o sală de jocuri de noroc.

„Eu am fost reținut și-am zis că mă duc la Vâlcea. Te rog frumos, nu mă mai ține încătușat, să-mi las și eu mâinile libere”.

Citește și
accident iasi
Un șofer din Iași a lovit patru mașini, fugind de polițiști. Bărbatul încă este căutat

Cu câteva ore înaintea acestei scene, tânărul a fost depistat în trafic cu o alcoolemie de 0,79. Mașina pe care o conducea nu era înmatriculată.

Polițiștii l-au dus la spital, pentru recoltarea probelor biologice, apoi la sediul Biroului Rutier, pentru cercetarea penală.

Teodora Puzdrea: ”Din acest punct, Poliția nu mai dă amănunte. Cert este că, lăsat nesupravegheat, suspectul părăsește clădirea. În drumul spre ușă ia cheile unei mașini, lăsate, probabil, la întâmplare. Iese, apasă pe telecomandă, iar o mașină de Poliție se deschide”.

După ce a furat mașina de poliție și a găsit înăuntru un chipiu, bărbatul a intrat în rolul de agent. Într-un sens giratoriu a oprit mai mulți șoferi, iar unul dintre aceștia, revoltat că așa-zisul agent este beat și îmbrăcat civil, a sunat la 112.

Ministrul de Interne: ”Dacă n-ar fi de plâns, am râde”

Este momentul în care adevărații polițiști au realizat că au fost furați și au pornit în căutarea făptașului. Între timp, individul a mai tras pe dreapta câtiva șoferi, iar unuia i-ar fi furat și telefonul mobil. Apoi s-a dus să joace la păcănele.

Poliția din Sibiu a refuzat să explice cum a fost posibil ca bărbatul să plece din sediul poliției și să fure mașina agenților. Ministrul de Interne a promis că va face verificări.

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne: ”Dacă n-ar fi de plâns, am râde. Cum s-a ajuns aici, cum a reușit cetățeanul în stare de ebrietate să facă acest lucru, nu am cum să vă spun, numai după ce voi vedea rezultatele unei anchete”.

Bărbat: ”Dacă o ajuns un șmecher de ăsta să fure mașina poliției, bănuiesc că într-o zi îi fură și pe ei”.

 Prins din nou de polițiști, bărbatul de 23 de ani va fi tras la răspundere pentru faptele de care este acuzat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult