Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr a murit într-un grav accident rutier. S-a răsturnat cu mașina, iar trupul său a fost găsit la 25 de metri distanță

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârșit tragic pentru un șofer de 28 de ani din județul Vaslui. Mașina pe care o conducea a fost găsită răsturnată pe câmp, la marginea unui drum. Iar trupul tânărului, aruncat la 25 de metri de caroserie.

Polițiștii anchetează condițiile în care s-a produs accidentul. Abia se luminase de ziuă cînd mai mulți șoferi au anunțat la 112 că la marginea unui drum național, în comuna vasluiana Lunca Banului, este un autoturism răsturnat. Nici urmă de șofer.

Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui: "În autoturismul puternic avariat nu a fost găsită nicio persoană. La aproximativ 25 metri de autoturism, într-o zonă mlăștinoasă, a fost găsit trupul conducătorului auto. Din nefericire, victima prezenta leziuni incompatibile cu viața".

Masina condusa de bărbatul de 28 de ani s-a răsturnat cel mai probabil din cauza vitezei.

Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui: "În cauză, a fost deschis dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului rutier și dispunerea măsurilor legale".

Citește și
Accident cu trei autoturisme pe un drum din judeţul Vâlcea. Trei persoane au fost duse la spital
Accident cu trei autoturisme pe un drum din judeţul Vâlcea. Trei persoane au fost duse la spital

Pompierii militari au curățat carosabilul și au luat măsuri astfel încât carburantul scurs din mașină să nu ia foc.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult