Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr a murit după ce a căzut cu mașina într-un canal de irigații. Șoferul ieșise recent din închisoare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr de 26 de ani a murit, iar un altul a fost grav rănit, după ce maşina cu care au plecat noaptea de la o petrecere a căzut de la 5 metri înălţime într-un canal de irigaţii fără apă, din judeţul Constanța.

Cel mai probabil şoferul nu a observat la timp o curbă şi a plonjat direct spre canal. Apropiaţii spun că şoferul ieşise din închisoare recent şi obişnuia să conducă fără permis şi cu viteză.

Tânărul de 26 ani a ieșit din vizorul prietenilor la miezul nopții. Erau cu toții la o petrecere, iar la un moment dat a dispărut cu mașină unui amic și cu încă un prieten.

„Timp de câteva ore nu l-am mai găsit și am început să-l căutăm. Am zis să nu sunăm la poliție că poate e o glumă și uitați ce s-a întâmplat”, a povestit un prieten.

„A dispărut aseară pe la 00:30 de la bar. Erau cu toții la o petrecere. Ne-au sunat că l-au găsit pe margine, cum l-au găsit și pe celălalt că au fost doi”, a spus sora șoferului decedat.

Citește și
Accident
Trei TIR-uri s-au ciocnit pe o șosea din Dâmbovița. Doi dintre șoferi au fost răniți

După aproximativ 12 ore, prietenii tinerilor au descoperit maşina prăbuşită în canalul de irigații și au chemat salvatorii. Pentru a-l scoate dintre fiare pe şofer a fost nevoie de intervenția echipei de la descarcerări. Un elicopter SMURD a transportat una din victime la spitalul județean Constanța. Pentru cealaltă, însă, a fost prea târziu. Apropiații spun că bărbatul de 26 ani a fost eliberat din închisoare acum 4 luni și se pare că nu avea permis de conducere, cu toate acestea conducea cu viteză.

„Peste 150 la oră a avut că iarba de aici nu e atinsă deloc și a aterizat în partea cealaltă, a luat foc, cât a bubuit motorul acolo și a coborât la vale. Viața nu există la viteza asta, nici la o sută la oră. Bănuiesc că nu ar fi știut că vine curba asta așa mare. Nu se vede nici o frână, nu se vede nimic”, a spus un alt băiat.

Celălalt pasager, un tânăr de 20 ani, a fost internat la spital cu multiple traumatisme. Acum, polițiștii urmează să stabilească cu exactitate cum s-au petrecut lucrurile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult