Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cum arată un tânăr după ce a fost înțepat de peste 20.000 de ori de albine ucigașe, în timp ce curăța un copac. FOTO

Un tânăr de 20 de ani din Statele Unite a fost la un pas să își piardă viața după ce a fost înțepat de peste 20.000 de ori de albine ucigașe africane.

Austin Bellamy toaleta un copac săptămâna trecută când a tăiat din greșeală un stup de albine. Aproape instant, mii de insecte l-au atacat. Acesta a suferit peste 20.000 de înțepături la cap, gât și umeri.

„Părea că are o pătură neagră pe cap, până la gât și pe mâini”, a povestit mama sa, Shawna Carter, pentru Fox19.

În apropiere se aflau bunica și unchiul tânărului, dar nu au putut să îl ajute deoarece și ei au fost atacați de albine.

 

Austin Bellamy a fost transportat de urgență la spital, după ce un pompier l-a ajutat să coboare din copac. Tânărul a fost internat în stare gravă, iar medicii l-au conectat imediat la aparate și l-au plasat în comă indusă.

După o săptămână, tânărul de 20 de ani s-a recuperat miraculos și s-a trezit din comă, iar medicii se așteaptă să se refacă complet.

Mama lui Austin a declarat că acesta a fost înțepat de peste 20.000 de ori și a înghițit aproximativ 30 de albine. Ea a adăugat că personalul spitalului a trebuit să „aspire” albinele din corpul său.

Potrivit Newsweek, albinele ucigașe africane nu sunt mai periculoase decât cele obișnuite. Cu toate acestea, dacă o persoană este înțepată de mai mult de 10-12 ori, va începe să simtă efectele - de la greață, la diaree și vărsături.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult