Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un supermarket din SUA s-a prăbușit: “Ferestrele se spărgeau ca la cutremur. O grămadă de resturi și praf”. VIDEO

Un supermarket din Nevada s-a prăbușit la puțin timp după ora deschiderii. Din fericire, au fost înregistrați doar patru răniți, iar viețile acestora nu sunt puse în pericol.

Numărul victimelor este mic, doar pentru că era ora deschiderii, dacă incidentul s-ar fi petrecut cu câteva ore mai târziu ar fi fost un dezastru, după cum a declarat un oficial.

„Mai târziu, în cursul zilei, ar fi fost o poveste puțin diferită”, a spus Armando Martinez, directorul supermarketului, menționând că erau puțini oameni în magazin în momentul incidentului, notează Fox News.

"În acest moment, nu știm cauza incidentului și colaborăm cu autoritățile competente responsabile de anchetă", a punctat Armando Martinez.

"Am văzut doar ferestrele care se spărgeau de parcă ar fi fost cutremur", a spus Adolfo Navarrete, angajat al supermarketului. "Si m-am uitat în spatele meu și am văzut o grămadă de resturi și praf", a continuat el.

Martinez a transmis că angajații vor primi zi libere plătite și vor beneficia de asistență medicală și psihologică. De asemenea, aceștia vor fi relocați în alte locații ale lanțului de supermarketuri.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult