Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un soldat de la o unitate militară din Cluj-Napoca, găsit spânzurat

Soldatul care s-a spânzurat, luni, la unitatea militară din Someşeni era apt psihologic şi a obţinut calificativul "foarte bine" în ultimii şapte ani.

"Caporalul Felician Codruţ Şuteu a fost găsit spânzurat într-una dintre încăperile din cadrul cazărmii. S-a apelat serviciul 112 şi la echipajul medical din cadrul unităţii, care au încercat manevre de resuscitare, după care s-a declarat decesul militarului. În ultimii şapte ani, acesta a primit calificativul 'foarte bine', nu ştim ce l-a determinat să recurgă la acest gest tragic. Militarul decedat era operator de tehnică de comunicaţii, centralist", a declarat, luni, presei, ofiţerul de relaţii publice din cadrul unităţii militare, Andreea Oniţa.

Surse militare au declarat, pentru Agerpres, că militarul în cauză a fost declarat apt psihologic la ultima testare, din septembrie 2019, că nu era căsătorit şi că nu a lăsat vreun bilet de adio.

El era angajat în cadrul armatei din 2003 şi avea 42 de ani.

Un soldat de la o unitate militară din Someşeni a fost găsit, luni, mort prin spânzurare în cazarma unităţii.

Citește și
A fost prins bărbatul care ar fi spânzurat un câine de o ţeavă, în Capitală
Bărbatul care ar fi spânzurat un câine de o ţeavă, în Capitală, arestat preventiv

Surse judiciare au declarat că procurorii militari au deschis un dosar în cauză şi că deocamdată nu se cunosc împrejurările în care s-a produs decesul.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult