Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer s-a urcat beat la volan, a provocat un accident, apoi a ajuns cu camionul într-o râpă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Băut bine, un șofer de camion a devenit cascador fără voie, în această dimineață, la intrarea în Galați, însă ceea ce a urmat a fost la un pas de o tragedie înfiorătoare.

Bărbatul de 54 de ani transporta un rulou de tablă din combinatul siderurgic în greutate de peste 10 tone. Într-o curbă, șoferul a pierdut încărcătura, care s-a răsturnat și a lovit un autobuz și o autoutilitară.

Apoi, bărbatul a scăpat TIR-ul de sub control și a căzut într-o râpă adâncă de 30 de metri. Când l-au testat, polițiștii au văzut că omul avea o alcoolemie de aproape unu la mie în aerul expirat.

Cascadoria s-a petrecut la 05:30 dimineața, într-o curbă, chiar la intrarea în orașul Galați. Șoferul ieșise pe poarta combinatului siderurgic, probabil, cu mai puțin de un kilometru în urmă. Camionul și-a pierdut încărcătura, un rulou de tablă care s-a rostogolit pe partea cealaltă a străzii, apoi mașina și-a continuat drumul în această direcție, a rupt parapetul și a căzut în râpa adâncă de aproximativ 30 de metri. Ruloul, care cântărește, de regulă, între 12 și 15 tone, s-a rostogolit și a acroșat un autobuz și o altă autoutilitară, dar, din fericire, nu a făcut victime. Teafăr a săapat și șoferul camionului, dar a suferit un atac de panică și câteva zgârieturi. Cei care au văzut că a rupt parapetul, a dărâmat un stâlp de iluminat și mai mulți copaci spun că a avut noroc cu carul.

Martor: "A avut noroc de stâlpul ăsta, pomul ăla de acolo. Dacă omul trăiește, vă dați seama, ăsta a fost cel mai mare noroc, că l-a oprit ăsta".

Citește și
Accident teribil în Târgoviște. O femeie a fost rănită, iar trei mașini avariate
Accident teribil în Târgoviște. O femeie a fost rănită, iar trei mașini avariate

Alt martor: "A avut noroc. Păcat că nu e semnalizat, nu e nicio brânza aici. Nici lumină nu-i, nici stâlpi, nici marcaje, nici parapeții ăștia nu sunt în regulă".

Comisar șef Gabriela Costin, IPJ Galați: "La testarea alcoolscopică a conducătorului auto a rezultat o valoare de 0,99 miligrame pe litru, alcool pur iîn aerul expirat. Ca urmare, acesta este cercetat acum pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului". Polițiștii l-au condus pe șofer la spital, pentru prelevarea de probe biologice. În mod cert, el se va alege cu dosar penal.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult