Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer prins cu 124 km/h în localitate și-a recuperat permisul în instanță. Ce i-a spus judecătorului

Un medic a rămas fără permis după ce a fost prins de radar cu 124 de km/h în localitate. El și-a păstrat până laurmă dreptul de a conduce după ce a depus contestație în instanță, motivând că se grăbea să ajungă la spital pentru a salva o pacientă.

În decembrie 2019, medicul a fost prins conducând cu 124 de km/h în localitatea Comorâște, din județul Caraș-Severin. Polițiștii l-au amendat cu 1.300 de lei și i-au suspendat permisul de conducere, potrivit Ziare.com.

Bărbatul a contestat amenda în instanţă arătând că este medic AŢI, iar în ziua în care a fost prins conducând cu viteză se grăbea să ajungă la spitalul din Moldova Nouă, pentru a salva o pacientă care suferise o hemoragie. Medicul a arătat că a semnat procesul verbal fără menţiuni "sub presiunea unor afirmaţii poliţieneşti bine ticluite".

Judecătoria Oraviţa, unde s-a judecat procesul de anulare a sancţiunii aplicate de Poliţie a admis cererea medicului, arătând că există probe din care reiese că medicul se afla într-o stare de necesitate.

Sentinţa nu este definitivă și poate fi atacată cu apel la Tribunalul Caraş-Severin.

Citește și
Cozmin Mihai, medic psihiatru
Cozmin Mihai, psihiatru, despre bullying-ul în România. De la cauzele fenomenului la legislație

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult