Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Permisul unde e? / Nu e, pentru că nu am”. Dialogul unor polițiști cu un șofer care a fugit de ei, fiind drogat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Goană ca-n filme pe străzile din Timișoara, după ce un bărbat nu a oprit la un filtru de rutină al poliției. Fugarul a lovit în total șapte mașini, unele în trafic, altele parcate.

Individul nu avea permis de conducere și era sub influența drogurilor.

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care bărbatul, aflat la volanul unei mașini negre, intră cu viteză pe un bulevard intens circulat din Timișoara. Este urmărit de o mașină de poliție, după ce zgâriase deja două autovehicule. S-a oprit după ce a lovit mai multe mașini parcate, la un kilometru distanță față de locul unde agenții porniseră pe urmele lui.

Femeie: „Am ieșit din parcare și s-a propit în mine. Norocul meu că am scăpat. L-a urmărit poliția, era urmărit de poliție, am înțeles că a lovit vreo zece”.

După ce l-au verificat în baza de date, polițiștii au constatat că șoferul nu avea permis de conducere, iar drugtestul a indicat prezența a trei substanțe: cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Citește și
acc fetita
O fetiță de cinci ani a trecut prin spaima vieții ei. Un șofer băut a lovit un ghiveci în spatele căruia se juca micuța

Tânăr: „Pe mine m-o lovit în Piața Dacia. A intrat deodată cu mine în curbă pe o străduță unde nu avea loc”.

Reporter: Crezi că era drogat?

Tânăr: „Sigur e drogat”.

Individul a fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice. Pe numele sau a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și pentru conducerea unui autovehicul fără permis și sub influența substanțelor psihoactive.

Ministerul de Interne a publicat de Facebook conversația agenților cu șoferul:

„Astăzi, Timișoara, trafic de seară... Un echipaj de poliție observă un șofer care nu are răbdare în trafic. Polițiștii încearcă să îl oprească, dar conducătorul auto accelerează puternic, pentru a se face pierdut. Urmărirea nu a durat mult, dar pagubele rezultate sunt destul de grave. Șoferul, în cursa sa nebună, a lovit 5 alte autoturisme și a rănit o femeie. Polițiștii s-au îndreptat către mașina acestuia și l-au reținut. -Tu caută documentele și eu merg să mă asigur că femeia este în regulă, a spus unul dintre polițiști. Ambulanța trebuie să ajungă. Dar din lista documentelor lipsea cel mai important dintre acestea, permisul de conducere. -Permisul unde e? -Nu e, pentru că nu am. Lejeritatea cu care vorbea i-a convins pe polițiști că acesta nu era în regulă. Politistii au decis să afle motivul pentru care șoferul era atât de liniștit. -V-am zis că nu am băut nimic. M-am speriat și eu... -În situația asta, vrem să vedem dacă ai consumat altceva. La testarea cu Drugtest, rezultatul a fost pozitiv. Și nu la o substanță, ci la trei... Șoferul va răspunde acum penal pentru ce a făcut! Din fericire, femeia rănită este în afara oricărui pericol. Urmările puteau fi însă extrem de grave. Felicitări polițiștilor care au evitat, prin reacția lor, o tragedie!”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult