Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer din Galați supărat că i s-a cerut să mute mașina parcată greșit l-a luat pe capotă pe polițist și a fugit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un polițist local din Galați a fost lovit intenționat cu mașina de un șofer care tocmai parcase greșit. Conducătorul auto s-a enervat și pur și simplu l-a luat pe capota mașinii pe agentul care a căzut după câțiva metri, pe șosea.  

Victima a ajuns la spital cu lovituri la coloana vertebrală. Iar făptașul a fost identificat și urmează ăa fie audiat.

Scandalul între cei doi a pornit după ce polițistul local i-a cerut șoferului să mute mașina pe care o parcase pe un loc destinat taximetrelor. Însă conducătorul auto s-a înfuriat, a accelerat și l-a luat pe capotă pe polițist. Agentul de 50 de ani a fost aruncat câțiva metri.

Taximetrist: ”Incalificabil! Ceva inuman, ieșit din comun. Am văzut pe domnul polițist când era jos aici întins. Probabil s-a lovit în cădere la cap, a venit salvarea. Ambulanța, poliția”.

”Reporter: Vi se pare normală recția șoferului să dea peste om? Taximetrist: Nu, vă dați seama, e total greșit ce a făcut. Nu e ok ce a făcut”.

Citește și
sofer timisoara
Șofer cu o alcoolemie de 2,36 mg/l, prins în Timișoara. Conducea haotic și a provocat un accident. VIDEO

Imediat după incident șoferul a fugit, iar polițistul a fost transportat la spital.

Dr. Ionuț Băneșanu, purtător de cuvânt Spitalul de Urgență Galați: ”Pacientul este stabil, rămâne internat în secția de neurochirurgie pentru leziuni la nivelul coloanei vertebrale. Fiind un accident rutier, orice accident pune viața în pericol”.

Șoferul a fost identificat și este cercetat acum pentru vătămare corporală, părăsirea locului accidentului și ultraj. În paralel, și specialiștii de la Inspectoratul Teritorial de Muncă au început o anchetă.

Bogdan Trandafir, inspector șef ITM Galați: ”Un agent a fost rănit, a fost anunțat serviciul 112, a fost transportat la spitalul de urgență. Datorită faptului că accidentul a fost urmat de incapacitate temporară de muncă se va constitui o comisie la nivelul Poliției Locale care va cerceta evenimentul și dosarul va trimis către avizare la ITM Galați”.

Până acum, șoferul violent nu a fost audiat de polițiști.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult