Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer de BMW este cercetat de polițiști după ce a fost oprit la ieșirea din țară. Ce au descoperit oamenii legii

Șoferul unui BMW, un bărbat cu cetățenie moldovenească este cercetat după ce a prezenta la ieșirea din țară un permis de conducere fals.

„În Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieși din ţară, la volanul unui autoturism înmatriculat în Belarus, un bărbat cu cetățenie R. Moldova. La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Belarus. Și de această dată, colegii noștri au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului, au efectuat verificări suplimentare și au constatat că acesta nu îndeplinește condiţiile de formă şi fond ale unui document autentic, fiind fals”, precizează un comunicat de presă transmis de reprezentanţii Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și conducere a unui vehicul fără permis de conducere. La finalizarea cercetărilor, se vor lua măsurile legale care se impun.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult