Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer de 70 de ani a ajuns pe contrasens după ce i s-a făcut rău

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un şofer în vârstă de 70 de ani a provocat un accident rutier pe DN1, în judeţul Alba, după ce i s-a făcut rău la volan.

A intrat cu maşina pe sensul opus de mers unde a lovit o dubă. Bărbatul suferise un stop cardio-respirator. Cu mari eforturi, un echipaj de urgenţă a reuşit să-l resusciteze şi l-a dus la spital, unde medicii trebuie să pună un diagnostic exact.

Accidentul s-a petrecut luni dimineaţă la intrarea în Alba Iulia. Şoferul în vârstă de 70 de ani din Coșlariu era cunoscut cu probleme cardiace, însă până acum nimeni nu i-a interzis să conducă maşina. Bărbatul a ajuns la spital în stare gravă, unde a fost intubat şi ventilat mecanic. Medicii au stabilit totuşi că omul că nu suferise un infarct, şi continuă investigaţiile, pentru a stabili exact ce a provocat stopul cardio-respirator.

Între timp, poliţiştii au adunat probe pentru a afla cum s-a petrecut accidentul. În cealaltă maşina implicată în accident se aflau două persoane din Galaţi, care au scăpat tefere. Traficul în zonă s-a desfăşurat cu dificultate câteva zeci de minute.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult