Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer de 58 de ani a murit după ce un camion a intrat pe contrasens și l-a lovit în plin

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un șofer de 58 de ani a murit nevinovat, după ce un camion încărcat cu pământ a pătruns pe contrasens și i-a făcut praf mașina.

În urma impactului violent au ajuns la spital și două femei.

Accidentul s-a petrecut puțin după ora 8, în apropiere de Vaslui. Bărbatul de 58 de ani mergea alături de soție și de cumnată într-un sat vecin, la rude. La un moment dat, s-a trezit de pe contrasens cu un camion care venea încărcat de la Iași.

Reporter: „Ce credeți că s-a întâmplat?”

Localnic: „Spune că i s-a blocat volanul lu' ăla, așa se spune."

Îngroziți de cele văzute, martorii au sunat imediat la 112.

Citește și
Accident teribil provocat de un tânăr fără permis în orașul Pantelimon. Scafandrii, chemați să caute o victimă inexistentă
Accident teribil provocat de un tânăr fără permis în orașul Pantelimon. Scafandrii, chemați să caute o victimă inexistentă

Marius Stanciu, ISU Vaslui: „La fața locului au găsit patru persoane, din care trei încarcerate. S-au efectuat operațiuni de descarcerare. O persoană a fost declarată decedată. Celelalte victime au fost transportate la spital cu traumatisme minore."

Mohamad Awwad, SAJ Vaslui: „Persoană încarcerată, îmi pare rău, nu am putut face nimic. A avut mai multe leziuni toracice, craniene și membre inferioare incompatibile cu viața."

Bogdan Gheorghiță, IPJ Vaslui: „În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală pentru infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă."

Polițiștii urmează să stabilească dacă șoferul camionului, în vârstă de 66 de ani, a fost neatent sau dacă mașina de mare tonaj a suferit o defecțiune tehnică.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult