Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer al unei companii de transport a încercat să violeze 2 femei. Bărbatul a fost arestat

Your browser doesn't support HTML5 video.

Şoferul unei companii de transport a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de Judecătoria Sectorului 1, el fiind acuzat de procurori că a încercat să violeze două femei.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti a dispus, pe 29 august, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat, pentru săvârşirea a două tentative la infracţiunea de viol.

"În cuprinsul ordonanţei de inculpare s-a reţinut pe scurt. La data de 27.08.2020, persoana vătămată a solicitat prin intermediul unei aplicaţii mobile efectuarea unui transport de persoane pe raza municipiului Bucureşti. În urma solicitării, s-a prezentat inculpatul, în calitate de şofer al unui autovehicul, care în timpul efectuării cursei a încercat să întreţină cu persoana vătămată raporturi sexuale orale, prin constrângere, fără a reuşi acest lucru. Ulterior, la data de 28.08.2020, în timpul efectuării unui alt transport de persoane, inculpatul a încercat să întreţină cu o persoană vătămată diferită raporturi sexuale orale, prin constrângere, fără a reuşi acest lucru", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Procurorii au propus luarea măsurii arestului preventiv faţă de inculpat pe o perioadă de 30 de zile, propunere admisă la data de 29 august de Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult