Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer a rămas prins sub cabina betonierei pe care o conducea după ce s-a răsturnat într-un şanţ

Your browser doesn't support HTML5 video.

Operațiune de salvare dificilă în judeţul Dâmboviţa. Un șofer a rămas prins sub cabină după ce betoniera pe care o conducea s-a răsturnat într-un şanţ.

Şoferul, în vârstă de 37 de ani, venea dinspre Târgovişte şi cobora o pantă spre comuna Hulubești. Într-o curbă periculoasă însă nu a mai reuşit să controleze volanul şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. La faţa locului au fost mobilizate forțe impresionante de la descarcerare, SMURD, ambulanța, pompieri şi poliţie.

Salvatorii au încercat zeci de minute să îl elibereze pe bărbatul rămas captiv, dar fără succes. În cele din urmă, au chemat în ajutor o macara de mare tonaj, cu ajutorul căreia au ridicat puţin câte puţin cabina care apasă pe trupul rănitului.

Unii dintre martori susţin însă ca şoferului i-ar fi tăiat calea un autoturism şi atunci s-ar fi răsturnat. Această ipoteză este acum cercetată de poliţişti.

Martor: „A venit în curbă şi a venit o maşină, curba prea periculoasă, nu a mai avut ce să facă”.

Bogdan Sanda, şef Garda intervenţie Detaşament Găeşti: „Intervenţia a fost foarte dificilă din cauza greutăţii autocisternei. Victima a fost prinsă intre scaun, cisternă şi pământ. După o perioadă îndelungată am acţionat pentru descarcerare şi victima a fost extrasă”.

Corina Ungureanu, medic SAJ Dâmboviţa: „Am fost chemaţi pentru o persoană conştientă, prinsă sub o betonieră e posibil să aibă fracturi la picioare”.

Din fericire, operaţiunea de salvare s-a terminat cu succes. Şoferul a fost scos în viaţă dintre fiarele contorsionate. Acum a fost preluat de echipajul de la ambulanţă şi transportat la Unitatea de primiri urgențe, pentru îngrijiri şi investigaţii.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult