Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer a rămas fără Range Roverul de 100.000 de euro după un control al polițiștilor din Oradea. Ce au descoperit

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Borș I au depistat un cetățean din R. Moldova, care a încercat să intre în ţară cu un autoturism căutat de autorităţile din Germania, estimat la 100.000 de euro.

„În data de 04.06.2024, în Punctul de Trecere a Frontierei Borș I, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în țară, un bărbat, cetățean din R. Moldova, în vârstă de 33 de ani, la volanul unui autoturism marca Range Rover, înmatriculat în Germania, an de fabricație 2023”, au precizat oamenii legii într-un comunicat.

În urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că mașina figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania, în urmă cu doar o zi.

Drept urmare, autoturismul, cu o valoare estimată de aproximativ 100.000 de euro, a fost indisponibilizat la sediul structurii poliției de frontieră. În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult