Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un şofer a fugit de poliţie şi a călcat 2 pietoni. Se grăbea să ceară o fată în căsătorie

Urmărire pe străzile Capitalei luni seară. Poliţiştii au încercat să oprească un şofer care circulă pe contrasens.

Însă el nici măcar nu a încetinit, şi a continuat să conducă pe mari bulevarde, iar în viteză a mai lovit și doi oameni, pe trecere. Se pare că graba avea un scop ... "nobil": o cerere urgentă în căsătorie. Poliţiştii l-au dus în schimb la audieri.

Scenele de urmărire au început din Piaţa Victoriei, unde un şofer conducea pe contrasens. Poliţiştii au încercat să îl oprească pe individ însă acesta şi-a văzut în continuare de drum. La scurt timp, el a fost oprit pe bulevardul Ştefan cel Mare. Însă când agenţii de poliţie au vrut să îl legitimeze, bărbatul a devent agresiv, şi a luat-o iar din loc. Câteva zeci de metri mai departe, şoferul nervos a lovit două persoane aflate pe trecerea de pietoni, care au scăpat însă doar cu câteva răni minore.

Poliţiştii au fost nevoiţi să îl urmărească pe individ, până la intrarea unui mall din sectorul 3. Aici şoferul a abandonat autoturismul şi a intrat într-un complex comercial, unde a fost imobilizat de către poliţişti.

Se pare că toate această situaţie a fost creată, deoarece individul voia să ceară în căsătorie o femeie care lucra în acel mall, şi nimic nu l-a putut opri.

Citește și
transplant
Un bărbat din Baia Mare a salvat şase vieţi. Unde a ajuns inima lui

Şoferul a fost testat, şi se pare că nu consumase alcool. Bărbatul a fost dus însă la audieri şi este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, ultraj şi ingreunarea circulaţiei.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult