Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer a fost trimis în judecată după ce a omorât un copil pe o trecere de pietoni din Oradea. Era beat

Un bărbat din Oradea a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, după ce, în luna iunie a accidentat mortal un copil care traversa strada pe trecerea de pietoni.

Evenimentul rutier, în care şi-a pierdut viaţa un băiat de 12 ani, a avut loc în 22 iunie, pe Calea Aradului din municipiul Oradea, scrie News.ro.

Procurorii au stabilit că, în timp ce se deplasa din direcţia Bulevardului Decebal spre strada Meşteşugarilor, şoferul a lovit mortal copilul care traversa strada pe trecerea pentru pietoni. Imediat după, el a părăsit locul accidentului. Anchetatorii au constatat că acesta avea o alcoolemie de 2,3 miligrame/litru și că se deplasa cu o viteză de peste 70 kilometri pe oră. Analizele pe probe de sânge şi urină au relevat că şoferul nu consumase droguri. Şoferul a fost reţinut în seara accidentului şi de atunci se află în arest preventiv. Odată cu trimiterea rechizitoriului la instanţă, procurorii au cerut judecătorilor să menţină starea de arest, arătând că bărbatul reprezintă un pericol pentru liniştea şi ordinea publică.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult