Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un scandal început în mașină s-a încheiat cu o crimă. Un bărbat a murit la spitalul din Piatra Neamț

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un scandal izbucnit într-o mașină, între șofer și un pasager, s-a terminat cu o crimă, miercuri, în orașul Târgu Neamț.

Din cauza unor discuţii despre bani, conducătorul auto a fost lovit de bărbatul din dreapta, dar şoferul a ripostat cu duritate, spun anchetatorii, și l-a înjunghiat pe adversar în piept. Victima avea să moara în scurtă vreme, la spital.

Cum a izbucnit scandalul

În Târgu-Neamț, șoferul de 31 de ani a luat, miercuri, trei pasageri în mașină. Pe drum, cei trei au încercat să îi ofere doar o sută de lei ca să îi ducă a doua zi în Harghita, la cules de fier vechi. Așa a izbucnit scandalul.

Georgiana Puşcaşu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ: „Pe fondul unul conflict spontan ar fi fost lovit de una dintre acestea, în vârstă de 38 de ani, din Târgu Neamţ”.

Bărbatul înjunghiat de șofer avea 38 de ani. A fost preluat imediat de Ambulanță, dar până să ajungă la spital, era în stop cardio-respirator.

Citește și
scandal bolt
După ce a lăsat clienții la destinație, un șofer de ride-sharing s-a trezit implicat într-un scandal imens

Alexandru Pătraşcu, managerul spitalului Târgu Neamţ: „Din păcate, pacientul în vârstă de 38 de ani nu a răspuns la manevrele de resuscitare şi a fost declarat decesul. Avea o plagă penetrantă la nivelul inimii”.

Șoferul a fost agresat de mai mulți indivizi

În urmă, ceilalți pasageri au chemat ajutoare. În imaginile suprinse de o cameră de supraveghere se vede cum o dubiță trage pe dreapta și, din mașină, coboară în grabă mai mulți indivizi. Aceștia l-au găsit pe șoferul-agresor și l-au bătut, în centrul orașului. Șoferul a ajuns la spital, cu răni ușoare. Avea să fie reținut de polițiști, mai târziu.

Marius Ianuş, procuror criminalist: „Între cei doi, inculpat și victimă, a avut loc o înțelegere în urma căreia inculpatul urma să conducă un autoturism pentru deplasarea victimei în vederea colectării de fier vechi. Între cei doi a intervenit o neînțelegere cu privire la plata prestației efectuate de inculpat în calitate de șofer”.

Joi, suspectul ar putea fi arestat preventiv.

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult