Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român este cercetat după ce a încercat să iasă din țară cu o mașină de 18.000 €. Motivul pentru care a rămas fără ea

Un bărbat cu cetățenie română și moldovenească este cercetat după ce a încercat să iasă din țară, prin punctul de trecere a frontierei Sculeni, cu o mașină de 18.000 de euro căutată de autoritățile din Italia.

„În data de 05 august a.c., în jurul orei 22.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control un bărbat cu cetățenie română și Republica Moldova, în vârstă de 46 de ani, care conducea un autoturism marca Peugeot, an de fabricatie 2017, înmatriculat în Italia. Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Italia”, se arată într-un comunicat de presă, emis luni, de ITPF Iași.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire. Autoturismul în valoare de 89.000 de lei a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult