Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român din județul Alba a fost prins la doi ani după ce a violat o fetiță într-un parc din Paris

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr de 32 de ani din județul Alba, acuzat că a violat o copila într-un parc din Paris, a fost prins după doi ani de căutări.

La acea vreme, victima era minoră iar vestea a cutremurat întreaga comunitate, întrucât fata avea mai multe probleme de sănătate. Suspectul a fost acum prins de polițiști și este arestat preventiv, în vederea extrădării.

Bărbatul, originar din Teiuș, avea emis pe numele lui un mandat european de arestare, după ce anchetatorii francezi au reușit să elucideze acest caz complicat de viol petrecut aproape de centrul Parisului. Victimă a fost o fată cu probleme de sănătate și tocmai de aceea relatarea chinurilor prin care a trecut a fost dificilă.

„Cetățean român acuzat că în urmă cu aproape 2 ani ar fi săvârșit o infracțiune de viol. Fapta se presupune că ar fi fost săvârșită într-un parc din Paris, în cursul zilei”, a transmis un expert de la Biroul de Relații Publice Curtea de Apel Alba Iulia.

„Acesta a fost depistat de către polițiși pe raza orașului Teiuș și a fost predat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Citește și
salvini, castrare
Politicianul italian Matteo Salvini solicită castrarea chimică a unui român acuzat că și-a violat fiica minoră

Cel mai probabil, individul va fi extrădat, pentru a fi judecat.

„Curtea de Apel Alba Iulia a dispus arestarea provizorie a persoanei pe 15 zile”, a mai transmis expertul de la Biroul de Relații Publice Curtea de Apel Alba Iulia.

Peste cel mult două săptămâni, suspectul va fi predat autorităților din Franța.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult