Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român care a fost adoptat de mic de o familie din Italia își caută mama biologică și fratele. „Vă rog să nu mi-o judecați”

Ilie Alexandru Cristian, așa cum a fost numit la naștere, își caută mama biologică, dar și fratele. Tânărul de origine română a fost adoptat de mic de o familie din Italia.

Alexandru s-a născut la data de 8 august 1993 în comuna Răcari, Dâmbovița. Tânărul speră, printr-o postare făcută pe pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children – Copiii niciodată uitați ai României” să-și găsească mama biologică și fratele, care a fost lăsat și el la diferite cunoștințe, pentru că mama lor nu avea condiții pentru a-i crește, scrie Rotalianul.

„Fiecare om își iubește mama, aproape fără să își dea seama, fără să simtă, pentru că este la fel de firesc ca viața însăși și abia atunci când destinul te desparte realizezi cât de adânci sunt rădăcinile acestei iubiri”. Așa își începe tânărul mesajul care, speră el, să ajungă la mama sa. Tânărul, care are acum 29 de ani, povestește că a fost lăsat pentru puțin timp la o pensionară, iar mama sa locuia într-o baracă sărăcăcioasă. „Mama, deși avea domiciliul la soțul bunicii mele, Iorga Florin, în strada Consecvenței, nr. 29 B, sectorul 5 din București, în realitate locuia într-o baracă sărăcăcioasă, aparținând unui cartier de construcții de la firma METROU. Depășită de situație, mama a ales ceea ce era mai bine pentru mine, de aceea am toată recunoștința că mi-a dat dreptul la o viață mai bună. Nu vreau să îmi imaginez ce viață a avut și câtă suferință în toți acești ani, de aceea vă rog să nu mi-o judecați”, mai scrie Alexandru în mesajul postat pe rețelele de socializare. Tânărul încheie mesajul printr-un apel la românii care i-ar putea cunoaște mama și l-ar putea ajuta să o reîntâlnească într-o bună zi. „Vă rog, distribuiți anunțul meu poate cu ajutorul vostru voi reuși să îi găsesc! În mintea noastră, întotdeauna, mama e mereu cu noi”!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult