Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un recidivist, eliberat mai devreme, a fost arestat după ce i-a rupt maxilarul unui tânăr

Un piteştean în vârstă de 33 de ani, recidivist, a fost arestat din nou după ce în decembrie 2018 a agresat un tânăr pe care l-a băgat în spital cu fractură de maxilar.

Suspectul fusese eliberat condiţionat după ce executase mai puţin de jumătate din pedeapsa primită. În noaptea de 22 spre 23 decembrie 2018, suspectul l-ar fi lovit pe un alt bărbat, de asemenea piteştean, căruia i-a rupt maxilarul. Agresorul este recidivist, anterior fiind condamnat tot pentru infracţiuni cu violenţă, relatează ziarulargesul.ro.

În 2015, agresorul l-a atacat și tăiat cu o sabie pe un alt tânăr. După scandal, a fugit din ţară şi pe 8 iulie 2015 a primit un mandat de arestare. După o lună a fost prins la Malmo, în Suedia. Autorităţile suedeze l-au extrădat, pe 14 august 2015 a fost arestat preventiv de Tribunalul Argeş şi ulterior a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor.

Condamnat în primă instanţă la 6 ani şi 8 luni de închisoare cu executare în regim de detenţie, Curtea de Apel Piteşti i-a redus pedeapsa la 5 ani şi 10 luni. După ce a executat aproximativ 3 ani şi 2 luni, în toamna anului trecut a fost eliberat condiţionat. Acum dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă să execute şi restul de pedeapsă.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult