Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un profesor universitar ar fi agresat sexual două studente pe care le-a chemat la pregătire individuală, în Brașov

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un conferențiar universitar de la Facultatea de Construcții din Brașov a fost reclamat de două studente că le-ar fi agresat sexual.

Totul, după ce profesorul le-ar fi chemat la pregătire individuală, în vederea promovării unor examene restante.

Profesorul acuzat, care predă rezistența materialelor, le-a picat pe cele două studente atât în anul întâi, cât și în anul doi. Le-ar fi sugerat că au nevoie de pregătire peste vară și le-ar fi chemat seara târziu în biroul său.

Au rezolvat o serie de probleme, dar - povestesc ele - la finalul lecțiilor - cadrul didactic ar fi avut un comportament total nepotrivit. Una spune că ar fi atins-o pe sân, cea de-a doua, că ar fi încercat să o sărute.

Tinerele au aflat una de cealaltă abia ulterior, când au povestit experiența prin care au trecut. Reclamațiile lor au fost avansate de decanat către Comisia de Etică, care nu a discutat deocamdată cu profesorul acuzat.

Citește și
roman agresor
Ce i-a făcut un român unei jurnaliste spaniole, în direct, la TV. A fost arestat imediat | VIDEO

Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov s-a sesizat în legătură cu această situație și a anunțat că va face cercetări. Prima măsură luată de Universitatea Transilvania a fost să constituie o comisie din care nu face parte conferențiarul respectiv, care le-a examinat la rezistența materialelor pe reclamante.

Ambele au promovat, însă una dintre ele spune că va cere transferul la o altă universitate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult