Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un preot de 30 de ani este în stare gravă după ce ar fi ingerat o substanță toxică. Apropiații spun că era în depresie

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un preot din Constanța, în vârstă de 30 de ani se zbate între viață și moarte la spital după ce ar fi ingerat o substanță toxică.

Soția preotului nu știe ce s-a întâmplat. Pe de altă parte, apropiaţi ai celor doi spun că preotul părea marcat de depresie după ce își pierduse recent, pe lângă postul de paroh al bisericii unde slujea și funcția de administrator a unui complex balnear deținut de Arhiepiscopia Tomisului. Preotul Cătălin Moroșan a fost paroh vreme de doi ani la biserica Sfântul Ștefan din Constanța. Însă în decembrie anul trecut a fost înlocuit cu un alt preot. Preotul a ținut slujba în biserică ultima dată vinerea trecută. În aceeași zi a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean din Constanța.

Crina Kibedi – purtător de cuvânt Spitalul Județean Constanța: "A fost adus cu ambulanța preluat direct pe camera de resuscitare, trimis apoi la terapie intensivă pentru că era în stare foarte gravă. De atunci a beneficiat și beneficiază în continuare de tratament maximal, se depun eforturi considerabile pentru salvarea acestui pacient, dar evoluția nu este una favorabilă, iar starea sa rămâne în continuare extrem de gravă, prognosticul este rezervat”.

Soția preotului nu știe ce s-ar fi întâmplat și cum a ajuns tânărul de 30 de ani în această situație.

Mihaela Moroșan - soția preotului: ”Deci substanță toxică necunoscută, se suspicionează dar nici până acum eu nu știu care este substanța. Am și eu încă foarte multe întrebări”.

Pe de altă parte, surse neoficiale susțin că tânărul preot ar fi intrat în depresie după ce Conducerea Arhiepiscopiei Tomisului l-a înlocuit cu un alt preot paroh.

În plus, Înaltpreasfinția sa Teodosie nu l-a mai lăsat să administreze centrul balnear „Sfânta Elena de la mare”, pe care arhiepiscopia îl deține la Costinești pentru că ar fi fost manageriat defectuos. Arhiepiscopul nu a lămurit situația.

ÎPS Teodosie – Arhiepiscopul Tomisului: "Noi ne rugăm altceva ce să facem. Am fost și eu și am făcut rugăciuni. De unde să știm ce a fost în capul lui. A fost preot la, acolo la gară și a fost administrator la Costinești atât”.

Și pentru enoriașii bisericii unde ținea slubje preotul, incidentul este inexplicabil. Medicii nu pot răspunde la întrebarea familiei: dacă preotul a băut o substanță toxică sau dacă i-a fost pusă de cineva în băutură sau mâncare. În mod ciudat, medicii nu au anunțat poliția, ca atare nu au fost începute cercetările. Polițiștii s-au sesizat în legătură cu acest caz şi au început o anchetă.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult