Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un preot din Prahova a urcat băut la volan și a rănit doi oameni într-un accident

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene șocante în județul Prahova. Un preot a urcat băut la volan și a rănit doi oameni într-un accident rutier, petrecut marți la ieșirea din Valea Călugărească.

Polițiștii veniți să facă cercetări la fața locului au constatat uimiți, că părintele era mai mult dezbrăcat decât îmbrăcat, deși temperaturile erau scăzute. Surprins doar în chiloți, preotul susține că i s-au rupt pantalonii și i-a abandonat în mașină.

Era trecut de ora 21 când preotul a intrat pe contrasens și a lovit un alt autoturism, în care se aflau un tânăr de 22 de ani și iubita sa.

Prins cu alcoolemie de 1,05, părintele recunoaște că a băut. Preot paroh: „Am consumat două pahare cu vin. Am venit din Israel marți noapte și la masă am servit un pahar înainte de masă și unul după masă.”

Reporter: „Nu erați atât de îmbrăcat pe cât ar trebui să fie.”

Citește și
Momentul în care preotul din Pitești dă cu mașina peste un bărbat pe trecerea de pietoni
Momentul în care preotul din Pitești dă cu mașina peste un bărbat pe trecerea de pietoni

Preot paroh: „Păi când am ieșit din mașină s-au rupt pantalonii scurți. I-am lăsat în mașină, ce era să fac cu ei.”

Reporter: „Și cămașa? Cămașă n-ați avut.”

Preot paroh: „Mă scuzați, trec pe lângă poliție și n-am voie.”

Ciudat, preotul se scuză că nu are voie să vorbească la telefon în timp ce conduce, deși polițiștii tocmai i-au ridicat permisul.

Oana Bunghez, purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova: „În urma testării cu aparatul cu etilotest, în cazul bărbatului de 58 de ani s-a întregistrat o alcoolemie de 1,05 alcool în aerul expirat, iar în cauză, a fost deschis un dosar penal. Totodată, conducătorului auto i-a fost reținut permisul de conducere fără drept de circulație." Vestea că preotul a călcat strâmb s-a răspândit cu repeziciune în Valea Călugărească.

Enoriaș: „Dacă pleci dezbrăcat. A venit bărbatul femeii și el de frică a fugit dezbrăcat, ca să o luăm așa, un Casanova." Enoriașă: „A zis că e cinstit, nu bea, nu umblă cu femei. A făcut în primul rând biserica și comuna de râs.” Enoriașă: „Că dânsul avea un renume. Un renume de, cum să îi zic, că nu găsesc cuvântul.”

Reporter: „Umblător la femei?”

Enoriașă: „Da.” Enoriaș: „Da hoțul n-a făcut nimic pentru biserică. Nici capelă. S-a dus vestea că îi plac femeile, aia e.”

Există însă și oameni care îi iau apărarea. Enoriaș: „Și preotul până la urmă e tot om. Ca restul oamenilor cărora le plac băutura, le plac…”

Fratele preotului: „Așa și, că preot e om, dar până acum de ce n-ați venit să întrebați câte fapte bune a făcut și ce a făcut.”

Cei doi tineri accidentați au fost duși la spital pentru investigații, dar au refuzat internarea. Preotul s-a ales însă cu un dosar penal, iar protoieria îi analizează conduita. Până la finalizarea anchetei judiciare, i-a fost retras dreptul de a mai sluji în biserică.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult