Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un Porsche furat acum o săptămână din Marea Britanie a fost găsit în Constanţa

Un bucureştean de 35 de ani a fost prins la volanul maşinii de lux şi a spus că a cumpărat-o din banii lui.

Comunicatul Polişiei de Frontieră:

În data de 28.12.2017, în jurul orei 12.00, acționând în baza unei informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă – Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Constanța, în cooperare cu poliţişti din cadrul I.P.J. Constanţa–Compartimentul Furturi Auto, au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii traficului internaţional cu autoturisme furate în zona de competență.

Astfel, a fost identificat pe raza judeţului Constanţa un autovehicul marca Porsche, model Panamera S E-Hybrid, despre care existau informaţii că se află în atenţia autorităţilor. La volanul autovehiculului se afla cetăţeanul român R.I., în vârstă de 35 de ani, domiciliat pe raza municipiului București.

În urma verificărilor, polițiștii de frontieră au stabilit că autoturismul este căutat de autorităţile din Marea Britanie, acesta fiind declarat furat la data de 20.12.2017.

Citește și
Bijuterii, accesorii
Geantă plină cu bijuterii din aur furată dintr-o mașină, la Vatra Dornei

Bărbatul a declarat că a achiziționat autoturismul de la o persoană din Marea Britanie, neavând cunoştinţă despre faptul că este căutat de către autorităţi.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult