Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un poliţist s-a împuşcat în cap, în Parcul Copou din Iaşi. Procurorii au ca principală ipoteză sinuciderea

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz șocant în Iași: un polițist abia angajat în sistem, a fost descoperit luni dimineață, mort, împușcat în cap, în parcul Copou din centrul oraşului.

 

Procurorii au ca principală ipoteză sinuciderea și au refăcut în anchetă ultimele ore din viața bărbatului.

 

Agentul de 24 de ani lucra în Botoşani şi aseară, când a ieșit din tură, i-a furat șefului său și pistolul și mașina de serviciu. Încă nu se ştie ce l-a determinat să ajungă la Iaşi şi de ce a făcut în cele din urmă gestul extrem.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost zărit azi dimineață, puțin după ora 6, în Parcul Copou. Alături, criminaliștii au găsit și arma dispărută din secția Leorda, din județul Botoșani.

Diana Cimpoeșu, medic șef UPU-SMURD Iași: ”O plagă împuşcată la nivelul extremităţii cefalice. Alături de el se afla un pistor, iar leziunile erau incompatibile cu supravieţuirea şi nu făceau utilă încercarea de resuscitare”.

Citește și
barbat sinucis
Un bărbat din Lugoj s-a sinucis după ce a primit factura pentru curent electric. Ce a scris în biletul în adio

Tânărul de 24 de ani fusese angajat în poliţie, din sursă externă, în luna ianuarie. Trecuse cu bine testarea psihologică și urma să înceapă instructajul.

Nu avea permis de port armă. Iar pistolul folosit îi aparține șefului de post.

Mihaela Apostol, prim procuror Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași: ”Era agent de poliție din cadrul IPJ Botoșani. Prezenta o urmă de împușcare un pistol tip Beretta”.

Autospeciala de Poliție cu care a venit bărbatul, de la Botoşani la Iaşi, a fost găsită parcată la 3 kilometri de parc. Anchetatorii încearcă să înţeleagă ce necazuri îl măcinau, şi de ce ar fi făcut gestul extrem.

Ştefan Dulgheru, primarul comunei Leorda: ”Probabil că e o traumă și din copilărie. Ieri, am înțeles, ar fi fost și de serviciu, aseară. O decepție, poate, în dragoste, sau ce a avut, că degeaba nu a ajuns el în Copou, în Iași. Era foarte retras, foarte tăcut, un om care nu cred că și-a făcut prieteni în Leorda, în timpul ăsta, de când e el polițist”.

Polițistul, născut în județul Suceava, a rămas orfan de mic. De 10 ani era în grija unor asistenți maternali din Botoșani.

Șeful lui direct, de la postul de poliție rurală, este cercetat disciplinar, acuzat de neglijență în serviciu, pentru că subalternul său i-a putut fura arma și mașina.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult