Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Anchetă în cazul fetei lovite pe trecerea de pietoni de o mașină de poliție. Ce spun martorii

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un polițist din Sibiu este anchetat de procurori după ce a lovit mortal, pe o trecere de pietoni, o fată de 21 de ani.

Agentul este ajutor de șef de post, iar martorii care au văzut accidentul spun că ar fi intrat cu mașina de serviciu direct în fată și n-ar fi făcut nimic ca să o evite.

În timp ce polițiștii fac cercetări pentru ucidere din culpă, rudele și prietenii fetei îi plâng sfârșitul tragic, îndurerați că viața i s-a încheiat atât de devreme.

Atenție, urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

 

Hoini, „copilul care însuflețea pe toată lumea cu bună dispoziție”, așa cum o descriu cunoscuții, avea întâlnire cu prietenele ei la o benzinărie din oraș.

 

Mașina de poliție a lovit-o mortal când încerca să traverseze strada, pe trecerea de pietoni. O amică o aștepta să o ia cu mașina.

Martorii susțin că autospeciala poliției, condusă de un ajutor de șef de post dintr-o localitate vecină, ar fi intrat în plin, în ea. Agentul nu ar fi schițat niciun gest ca să evite accidentul și nu ar fi redus viteza înainte de zebră, așa cum cere Codul Rutier.

 

Robert, rudă a victimei: „Când a dat să treacă, atunci a venit mașina de poliție și a acroșat-o.”

Radu Avram, martor: „Este vizibilă, mai ales de acolo vezi când iei curba aici o vezi.”

Victoria Haidu, vecină: „Nu sunt atenți șoferii... Merg cu viteză mare.”

Alin Șcheau, primarul orașului Agnita: „Este cea mai circulată zonă, fiind artera principală.” Daniela Elena Ioneli, fosta dirigintă a fetei: „Hoini era în primul rând o fire foarte veselă. O fire comunicativă, îi plăcea foarte mult să aibă foarte mulți prieteni în jurul ei. Situația ei materială nu era atât de grozavă dar niciodată nu a dat greș.”

Robert,verișorul lui Hoini: „Hoini a fost o fire bună, o luptătoare pot să spun așa!”

Hoinii absolvise școala acum doi ani. Lucra încă din clasa a X-a ca să își întrețină familia, la o fabrică de cablaje auto.

Polițistul care a accidentat-o mortal nu a comentat în niciun fel tragedia. Superiorii lui au transmis că era în timpul serviciului și că se ducea să alimenteze cu combustibil mașina de serviciu când a avut loc accidentul.

Parchetul de pe langa Tribunalul Sibiu a preluat ancheta. Acuzațiile sunt de ucidere din culpă.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult