Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un polițist din Prahova a fost rănit în timpul unei intervenții într-un scandal domestic

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un poliţist din Prahova a fost rănit în timp ce încerca să domolească un scandal izbucnit într-o familie din Ciorani.

Agentul voia să îl încătuşeze pe un bărbat de 57 de ani care îşi înjunghiase ginerele, dar în învălmășeala creată, agresorul l-a lovit şi pe poliţist. Apoi a reuşit să îşi provoace singur mai multe răni. Bărbatul este cercetat acum pentru ultraj, loviri şi violenţă în familie.

Martorii povestesc că totul s-a petrecut fulgerător.

Mătuşa agresorului: ”Ei se îmbrânceau chiar la uşă. Nu ştiu de ce. El a azvârlit cu cuţitul aşa, o fi zis că azvârle în drum, dar s-a înfipt în el.” Soţiile celor doi au sunat la 112 când şi-au dat seama că între scandalagii nu e cale de împăcare.

Iar poliţistul venit să aplaneze scandalul a avut de suferit: Raluca Brezeanu, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova: ”În timp ce se efectua imobilizarea agresorului unul dintre poliţişti a fost tăiat cu cuţitul în zona încheieturii mâinii drepte.” Mai multe echipaje ale ambulanței au acordat răniţilor primele îngrijiri medicale, apoi i-au transportat la spital. George Duță, purtătorul de cuvânt al Ambulantei Prahova: ”Echipajele noastre au găsit un bărbat de 48 de ani poliţist care prezenta o plagă înjunghiată la nivelul mâinii drepte, un bărbat de 37 de ani care prezenta o plagă înjunghiată la nivel abdominal şi un bărbat de 57 de ani, se pare autoagresiune, plagă la nivelul membrului superior.” Anchetatorii au cerut ca agresorul să fie supus unei expertize psihiatrice. Agentul rănit lucrează în poliţie de peste 25 de ani. Acum este în concediu medical. Iar ceilalţi doi bărbaţi răniţi sunt internaţi în spital.

Citește și
politisti batausi
Adolescentă bătută de un polițist, în fața mall-ului. Reacția autorităților

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult