Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un polițist de frontieră din Maramureș și soția lui, angajată la o bancă, ar fi falsificat bani. Cei doi au fost reținuți

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un polițist de frontieră din Maramureș și soția lui, angajată la o bancă, au fost reținuți, suspectați că ar face parte dntr-o rețea de falsificare și plasare de bancnote.

Potrivit procurorilor, anul trecut în luna august cei doi ar fi mers pe rând la mai multe societăți comerciale din județul Iași, unde ar fi pus în circulație bancnote contrafăcute de 100 de lei. Erau realizate fidel, pe suport de plastic, spun anchetatorii. În urma perchezițiilor făcute în locuința celor doi au fost descoperite 61 de astfel de bancnote. Anchetatorii bănuiesc că ar fi procedat în același mod și în alte județe, de unde ar fi cumpărat diverse bunuri cu bani falși.

Deși inițial suspectul principal ar fi fost femeia, angajată la o bancă, ulterior și soțul acesteia a fost dus la audieri. Acesta, polițist în cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației, și-a dat demisia. Miercuri, cei doi soți vor ajunge în fața magistraților din Iași, cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult