Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un polițist cu antecedente din Vrancea a distrus sistemele GPS din trei autospeciale pentru a nu mai fi urmărit de șefi

Un politișt din Vrancea este cercetat de DIICOT după ce a furat și distrus sistemele GPS de pe trei autospeciale ca să nu mai fie urmărit de șefi, scrie Ziarul de Vrancea.  

Bărbatul ar fi fost dat de pe mâna procurorilor chiar de șefii săi, care au observat că sistemele de monitorizare GPS lipseau de pe mai multe mașini, ori erau distruse.

„La data de 15 ianuarie a.c.,  s-a constatat lipsa a trei sisteme GPS montate pe autospeciale aparținând IPJ Vrancea, sisteme care sunt operaționale din luna noiembrie 2023.(...) Din primele verificări efectuate, rezultă faptul că întreruperea comunicațiilor ar fi fost efectuată pe timpul executării serviciilor de către același agent de poliție.În acest caz, a fost sesizată unitatea de parchet competentă, D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Vrancea, fiind dispusă cercetarea disciplinară a polițistului prin structura specializată, respectiv Compartimentul Control Intern”, a transmis IPJ Vrancea.

În cauză a fost sesizată unitatea de parchet competentă, respectiv DIICOT Vrancea, fiind dispusă cercetarea disciplinară a poliţistului prin structura specializată, respectiv Compartimentul Control Intern.

Citește și
Politie
Un poliţist de 26 de ani s-a răsturnat cu maşina pe un drum judeţean din Prahova. A fost deschisă o anchetă internă

Potrivit unor surse apropiate anchetei, poliţistul ar mai fi cercetat şi într-un alt dosar penal, după ce ar fi fost implicat într-un accident rutier, notează și Agerpres.

IPJ Vrancea a transmis că se delimitează ferm de orice activitate care nu este în concordanţă cu legea şi că, indiferent de calitatea persoanei care încalcă prevederile legale, se vor lua toate măsurile prevăzute de lege.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult