Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un polițist ar fi consumat cocaină înainte să intre la serviciu. Aparatul Drugtest l-a depistat pozitiv

Un polițist de la inspectoratul județean Prahova a fost depistat pozitiv la consumul de cocaină. Testarea a avut loc chiar înainte ca acesta să intre în tură, iar colegii săi au informat biroul antidrog.

Polițistul din cadrul Inspectoratul Judeţean Prahova a fost depistat sub influenţa drogurilor în urma unei testări realizate la nivelul instituţiei. Rezultatele au fost înaintate către Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate, a transmis IPJ Prahova, citat de news.ro.

„La data de 18 august a.c., în urma efectuării unor activităţi de verificare a poliţiştilor, pentru unul dintre aceştia, la testarea cu aparatul Drugtest, s-a înregistrat rezultat pozitiv. Având în vedere acest aspect, IJP Prahova a transmis o informare către BCCO Ploieşti, în vederea continuării verificărilor, conform competenţei”, au transmis, vineri oficiali din cadrul IPJ Prahova.

Surse din instituţie au precizat că testările s-au făcut la intrarea în tură, iar poliţistul este suspectat că ar fi consumat cocaină.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult