Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un pitbull agresiv a atacat o femeie și i-a omorât câinele, pe o stradă din Alba Iulia

O femeie de 29 de ani a fost muşcată de un pitbull în timp ce se plimba cu bichonul său pe o stradă din Alba Iulia, câinele ei fiind omorât, a informat, sâmbătă, Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IPJ) Alba.

"Seara trecută, o femeie de 29 de ani a fost atacată şi muşcată de un câine, posibil din rasa pitbull, în timp ce se plimba cu bichonul său pe o stradă din Alba Iulia. Femeia a suferit leziuni la un picior şi la umăr, iar căţelul ei a murit. Câinele agresiv a fugit şi până acum nu a fost găsit. Căutările sunt continuate de poliţişti împreună cu jandarmii şi poliţia locală. Totodată, se fac cercetări pentru identificarea proprietarului acestuia", precizează IPJ Alba, potrivit Agerpres.

Femeia a fost transportată la spital.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul infracţiunii de neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin.

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi arată că atunci când forţele de ordine au ajuns la faţa locului, câinele era încă agresiv şi nu a putut fi prins.

Citește și
caini
De ce este recomandat ca fiecare copil să aibă un câine lângă el. Ce spun medicii

"La faţa locului au fost un echipaj de jandarmi şi un echipaj de poliţie. În continuare, câinele era foarte agresiv, atacând şi forţele de ordine. S-au luat măsuri pentru îndepărtarea câinelui. Echipajele au rămas în zonă pentru căutarea câinelui până după ora 23,00, dar acesta nu a mai fost găsit şi nici proprietarul nu a fost identificat", se arată într-o informare a IJJ Alba.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult