Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un nou focar de Covid-19 depistat în Prahova. 30 de cazuri noi în ultimele 24h în județ

30 de cazuri noi de COVID-19 au fost confirmate în ultimele 24 de ore în judeţul Prahova, unde au fost înregistrate şi trei decese, autorităţile depistând, totodată, un nou focar de boală.

Potrivit datelor furnizate, miercuri, de Instituţia Prefectului Prahova, de la începutul epidemiei şi până în prezent au fost confirmate cu noul coronavirus 644 de persoane, dintre care 33 au decedat, iar 146 au fost declarate vindecate şi externate.

Totodată, Direcţia de Sănătatea Publică (DSP) Prahova a raportat depistarea unui focar la punctul de lucru al unei societăţi comerciale, unde au fost testate pozitiv patru persoane.

Reprezentanţii unităţii economice au comunicat deja DSP că au decis suspendarea activităţii pentru 14 zile, în vederea dezinfecţiei spaţiului şi a prevenirii răspândirii focarului, precizează sursa citată.

În ultimele 24 de ore au fost raportate în Prahova trei noi decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, fiind vorba despre pacienţi cu vârste cuprinse între 60 şi 83 de ani care aveau diverse comorbidităţi.

Citește și
Coronavirus
MAE: 99 de cetăţeni români infectați cu coronavirus într-un oraș din Austria

Una dintre aceste persoane este o beneficiară a centrului de bătrâni de la Izvoarele, unde în luna iunie a fost depistat un focar de COVID-19. Şapte beneficiari ai acestui centru, care au fost testaţi pozitiv pentru SARS-CoV-2, au decedat până la acest moment.

În spitalele din judeţ unde sunt trataţi bolnavi COVID-19 sunt internaţi în secţiile de Terapie Intensivă 14 pacienţi, şapte fiind ventilaţi mecanic.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult