Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un muncitor al Termoenergetica a murit, după ce a căzut într-o groapă în timpul unei lucrări

UPDATE Angajatul Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti SA rănit în accidentul de muncă de miercuri a murit.

 

"Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti S.A. îşi exprimă regretul profund pentru pierderea colegului rănit în accidentul de muncă produs în data de 19 februarie 2020 (în jurul orei 11.00), la o lucrare de înlocuire a unor conducte de termoficare pe reţeaua primară din zona străzii Dreptăţii - Sectorul 6 al Municipiului Bucureşti. Suntem alături de familia îndoliată cu toată compasiunea. Dumnezeu să-l odihnească în pace!", potrivit unui comunicat al Termoenergetica de vineri.

Joi, Termoenergetica informa că în acest caz au fost sesizate toate instituţiile abilitate, fiind în desfăşurare anchete prin care să fie stabilite cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul.

ISU Bucureşti Ilfov preciza că muncitorul a căzut într-o groapă de aproximativ patru metri adâncime, fiind lovit şi de o placă de beton.

Citește și
macara
Accident de muncă mortal în Bacău. Un bărbat a fost strivit între un camion și o macara

Muncitorul, în vârstă de aproximativ 45 de ani, a fost scos din groapă, în stare de inconştienţă. I s-a acordat primul ajutor, a fost intubat şi transportat la Spitalul Universitar Bucureşti.

Știre inițială Un angajat al Companiei Municipale Termoenergetica a căzut într-o groapă de patru metri, în timpul unei lucrări la o conductă, fiind transportat la spital, în stare critică.

"În data de 19 februarie 2020, în jurul orei 11,00, la o lucrare de înlocuire a unor conducte de termoficare pe reţeaua primară din zona străzii Dreptăţii - Sectorul 6 al Municipiului Bucureşti, s-a produs un accident de muncă în urma căruia un angajat al companiei a fost rănit. Persoana accidentată a fost transportată la spital. Totodată, au fost sesizate toate instituţiile abilitate, în prezent fiind în desfăşurare anchete prin care să fie stabilite cauzele şi condiţiile în care s-a produs accidentul", informează un comunicat al Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti S.A.

Potrivit ISU Bucureşti Ilfov, muncitorul a căzut într-o groapă de aproximativ patru metri adâncime, fiind lovit şi de o placă de beton. La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD, o descarcerare şi o autospecială de pompieri.

Muncitorul, în vârstă de aproximativ 45 de ani, a fost scos din groapă, în stare de inconştienţă. I s-a acordat primul ajutor, a fost intubat şi transportat la Spitalul Universitar Bucureşti.

Surse medicale au declarat pentru Agerpres că muncitorul se află la Terapie Intensivă în stare critică.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult