Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un mort şi doi răniţi în urma coliziunii între o autocisternă şi un autoturism, lângă rafinăria de la Năvodari

O persoană a decedat şi alte două au fost rănite, una fiind minoră, în urma coliziunii între un autoturism şi o autocisternă.

Accidentul rutier s-a petrecut, miercuri, pe DJ 226, în zona rafinăriei de la Năvodari, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Cel care a decedat este şoferul autoturismului, un bărbat de 47 de ani, două persoane din aceeaşi maşină suferind diverse traumatisme.

„Astăzi, în jurul orei 7,00, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, pe DJ 226, dinspre localitatea Corbu către oraşul Năvodari. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 47 de ani, şi un ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă tip cisternă, condus de un bărbat, de 52 de ani. În urma impactului a rezultat decesul, la faţa locului, a primului conducător auto, precum şi vătămarea corporală a 2 pasageri din autoturism”, se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

 

Citește și
112
O căruță a fost spulberată de o mașină, în Vaslui: Un copil de 13 ani a murit

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea”, în urma coliziunii auto nu au existat scurgeri de combustibil din cisterna.

Două echipaje SMURD şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă au fost mobilizate la locul producerii accidentului rutier. Cei doi răniţi au fost transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. Şoferul autoturismului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestuia.

La faţa locului au intervenit două autospeciale de stingere incendii.

Citește și: Zile cu disconfort termic ridicat și caniculă în România. Au fost emise cod galben și portocaliu

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult