Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un mort și 4 răniți, într-un accident în Constanța. ”Am văzut praful, când a ieşit din el”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Accident teribil duminică seară în localitatea Lumina, din judeţul Constanța. Două autoturisme s-au ciocnit violent, iar în urma impactului, una dintre maşini a ieşit de pe carosabil şi s-a răsturnat.

Un tânăr de 24 ani a decedat pe loc, iar un bărbat a fost transportat în comă la spital. Alte trei victime, printre care o gravidă şi un copil de 4 ani, au suferit traumatisme.

Alarma s-a dat puţin după lăsarea întunericului. Şoferul care se afla pe drumul care leagă Constanța de Tulcea, a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe celalt sens. S-a izbit puternic de un autoturism care circulă regulamentar.

Impactul a fost atât de puternic încât una dintre maşini a fost azvârlită de pe carosabil. Şoferul şi un pasager au rămas blocaţi între fiare, iar pentru a-I elibera a fost nevoie de intevenția pompierilor.

Martor: Am văzut praful ăla când a ieşit din el. Reporter: A fost zgomot puternic? Martor: Puternic, da.

Citește și
tiribomba
Tiribomba în care s-a rănit grav o fetiță n-avea autorizație. ”O să angajez un avocat”

Femeie: "Aveau centurile puse, i-au scos din centuri."

Pentru tânărul de 24 de ani, care a provocat accidentul, nu s-a mai putut face nimic pentru a fi salvat. Şoferul autoturismului lovit a ajuns în stare critică la spital, iar alte trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Printre ei şi o femeie însărcinată şi un copil în vârstă de 4 ani.

Daniel Coman, ISU Constanța: "La faţa locului am găsit 2 autoturisme cu 5 victime, dintre care 2 încarcerate. Am procedat la descarcerarea celor 2 victime, din neferecire unul decedat şi încă 3 victime cooperante, conştiente, cu traumatisme transportate spitalul clinic judeţean Constanța."

Împrejurările în care a avut loc teribilul accident sunt cercetate acum de poliţişti.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult