Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un militar american de la baza Kogălniceanu a murit. Oficial: Militarul ar fi murit din cauze naturale

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un incident asupra căruia autorităţile păstrează tăcerea a avut loc în Constanţa. Un militar american de 40 de ani, cantonat la baza Mihail Kogălniceanu, a murit.

Soldatul a ajuns în stare gravă acum două seri la Spitalul din Constanța, iar medicii s-au zbătut să-i salveze viața. Militarul s-a stins miercuri noapte.

Informația  a fost confirmată de procurorii militari pentru Știrile PROTV.

Anchetatorii români susțin că doar au fost informați despre deces, iar cercetările din bază sunt făcute de partea americană

Oficial, militarul de 40 de ani ar fi participat la o aplicație care impunea efort fizic. Corpul i-ar fi cedat și de aceea a și murit extrem de repede la spital.

Pe de altă parte, surse apropiate anchetei susțin că militarul ar fi fost implicat într-o altercație cu alți soldați de la Mihail Kogălniceanu.

Deși am încercat să obținem un punct de vedere oficial din partea unității americane și de la Ambasada Statelor Unite ale Americii la București, până în acest moment nu am primit niciun răspuns referitor la împrejurările în care a murit soldatul de 40 de ani.

„Confirmăm că decesul unui militar American a survenit pe 6 septembrie 2022 și a avut cauze naturale. Militarul se afla la Baza Militară Mihail Kogălniceanu. O investigație este în curs, pentru a determina cu exactitate cauzele producerii nefericitului eveniment. Rudele militarului au fost anunțate.

Regretăm pierderea unui membru al echipei, transmitem și pe această cale condoleanțe familiei și facem tot ce este necesar pentru a-i sprijini în aceste momente dificile. Grija față de soldați și familiile lor este prioritatea noastră”, a anunțat un oficial de la baza americană, într-un comunicat pentru Știrile PRO TV.

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult