Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un microbuz ISU, cu 14 persoane întoarse din Franţa, s-a răsturnat în Cluj-Napoca

Un microbuz al ISU Maramureş, cu 14 persoane întoarse din Franţa, s-a răsturnat, miercuri, după ce a fost implicat într-un accident rutier în Cluj-Napoca.

"În jurul orei 18,45 a avut loc un accident rutier la intersecţia străzilor Garibaldi şi 1 Decembrie, între un microbuz al ISU şi un autoturism. Din primele informaţii, conducătorul microbuzului ar fi pătruns în intersecţie pe culoarea roşie a semaforului, având în funcţiune semnalele luminoase. A intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din comuna Bonţida. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea uşoară a 3 persoane, pasageri în microbuz. Conducătorii auto au fost testaţi, nu au consumat alcool", informează IPJ Cluj.

Se pare că microbuzul ISU era cu persoane care s-au întors în Franţa, transmite Agerpres.

"Microbuzul transporta 14 persoane (se pare că reîntoarse din Franţa), dintre care două au solicitat consult medical, prezentând escoriaţii. Celelalte s-au reîntors la Sala Sporturilor pentru a fi preluate de alt mijloc de transport pentru a fi transportate către locaţiile de carantină", informează ISU Cluj.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

Citește și
Camion cu butelii de propan intrat într-un parapet, după ce șoferului i s-a făcut rău la volan
Camion cu butelii de propan intrat într-un parapet, după ce șoferului i s-a făcut rău la volan

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult