Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un medic din Cluj este căutat de două zile în râul Someș. Plecase la pescuit cu un prieten și nu s-a mai întors acasă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat de 65 de ani - medic la spitalul din Gherla - este căutat de două zile în râul Someș. Plecase la pescuit cu un prieten, dar seara nu s-a mai întors acasă. Se pare că ar fi alunecat în apele reci ale râului.

Cei care-l cunosc spun că știa să înoate, însă în zonă curenții sunt puternici, iar asta face și căutările extrem de dificile.

Bărbatul a rămas singur pe malul Somesului, la un moment dat, așa că nu e clar ce s-a întâmplat. Când a văzut că nu se mai întoarce acasă, soția a plecat să-l caute. Bărbat: „I-a găsit sculele pe malul apei și el, nicăieri. Erau urme de alunecare lângă apă, deci clar a alunecat.” Bărbat: „A fost cu un prieten la pescuit, prietenul pe la 4 si ceva a venit acasă și el a mai rămas. Știa să înoate, a fost pescar bun.” Pentru că bărbatul dispărut era un medic foarte cunoscut în zonă, mai mulți localnici s-au alăturat operațiunilor de căutare. Bărbat: „Era un om extraordinar, era și un pescar cu experiență. Poate i s-o fi agățat firul de la undiță. Într-un moment de neatenție, imediat poți să aluneci pentru că e un teren foarte alunecos.”

Pompierii încearcă să-l găsească pe bărbat, căutările au ajuns deja la o distanță de peste 3 km de la locul în care acesta ar fi căzut în apă. Paul Olar, ISU Cluj: „Misiunea este una dificilă din cauza curenților puternici și a terenului accidentat.” Căutările vor fi reluate luni dimineață.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult