Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un medic anestezist, șef al UPU, prins drogat la volan. Ce au găsit polțiștii în mașina sa

Your browser doesn't support HTML5 video.

Probleme penale pentru un medic din Călărași, depistat în trafic, sub influența drogurilor. Cel puțin, așa a arătat testarea făcută de polițiști pentru cannabis.

Doctorul s-a ales cu dosar penal, și a fost dus, chiar la spitalul unde lucrează, pentru probe biologice. Până la finalizarea anchetei, el nu va fi suspendat.

Doctorul are 37 de ani și este anestezist. De el depinde viața pacienților care trec prin operații, iar șocul colegilor a fost cu atât mai mare când l-au văzut însoțit de polițiști care cereau testarea lui pentru consum de droguri. Medicul își încheiase programul de muncă înainte să fie oprit la filtrul poliției.

După ce au văzut rezultatul aparatului antidrog, polițiștii au controlat mașina pe care o conducea doctorul și au găsit și mai multe seringi în care se aflau substanțe necunoscute. Acestea au fost ridicate pentru verificări.

Ce e rezultat testul de urină

Surse medicale susțin că proba de urină a doctorului ar fi confirmat rezultatul drugtestului făcut de polițiști - consumul de cannabis, dar nu e limpede dacă în organismul medicului erau și alte substanțe. Se vor lămuri de asta anchetatorii după ce vor primi și rezultatul analizelor de sânge prelucrate de INML București.

Fostul manager al spitalului are doar cuvinte de laudă despre doctorul testat.

Bogdan Mihai, fost manager al spitalului: „Ne spune că nu a avut probleme și că nu au primit nimic oficial de la poliție ca spitalul să ia vreo măsura împotriva lui. Îl întrebam dacă stocurile de anestezice pe care le are sub cheie au fost verificate și spune că da, și că nu sunt lipsuri”.

Doctorul a transmis prin colegii săi că nu dorește să ofere explicații despre cum a ajuns substanța interzisă în corpul lui. Potrivit specialiștilor, cannabisul poate fi depistat în organismul consumatorului și după 14 zile de la consum.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult