Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un luptător MMA a semănat groaza în Mamaia. A aruncat un scaun de la balcon, apoi a atacat două femei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un scandalagiu din Galați, ajuns în vacanță la Mamaia, luptător de arte marțiale mixte, este acuzat de distrugere și poate chiar de instigare la omor, iar Poliția încearcă să-i dea de urmă.

Tânărul a postat cu mândrie filmări în care se vedea cum aruncă după femei cu pahare și a distrus parbrizele unor autoturisme cu un scaun azvârlit de la etaj. Le făcea propuneri revoltătoare unor mame și umilea în mod grosolan trecătorii. Polițiștii s-au autosesizat.

După ce a aruncat un scaun de pe balcon, individul nu s-a liniștit. Spre dimineață, bărbatul a încercat să lovească două fete cu un pahar.

Imaginile au fost postate chiar de tânăr pe o rețea de socializare, iar polițiștii s-au autosesizat. Când au verificat și celelalte filme, oamenii legii au observat că individul le făcea propuneri oribile unor femei cu copii. Faptele ar putea fi catalogate drept instigare la omor.

Martorii acestor scene petrecute în Mamaia se tem să vorbească public.

Citește și
Cosmin Dusa
Un luptător român de MMA ar fi murit la Chișinău, chiar cu o zi înainte de meci

Polițiștii din Constanța s-au autosesizat după ce au văzut înregistrările și fac un apel la cei care au avut de suferit din cauza luptătorului MMA.

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt IPJ Constanța: "Efectuează cercetări în vederea stabilirii identității tuturor persoanelor implicate și luarea masurilor legale care se impun. Menționez faptul că până la acest moment nu a fost depusă nicio plângere".

Polițiștii din Constanța susțin că tânărul a fost identificat și urmează să fie chemat la audieri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult