Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Protejat de justiție, un interlop din Cluj a condus de 11 ori fără permis. A 12-a oară a ucis un om

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz revoltător în județul Cluj. Un individ a fost condamnat cu suspendare după ce s-a urcat de 11 ori la volan, în zile diferite, fără să aibă permis de conducere și a furat de mai multe ori.

Lăsat în libertate, omul a continuat să se urce la volan fără drept și a fost arestat abia după ce a provocat un accident mortal.

Individul a provocat accidentul mortal  pe 23 august, în localitatea Căpușul Mare. A pierdut controlul asupra volanului și a intrat direct într-o altă mașină care circula regulamentar pe celălalt sens de mers.

Atunci au ajuns la spital mai multe persoane printre care un bărbat în stare gravă,  care s-a stins după mai multe zile. Șoferul a fugit atunci de la locul accidentului și a fost prins ulterior de polițiști. 

Aceștia au constatat că individul nu avea dreptul legal să conducă și, mai mult, fusese condamnat anterior cu suspendare pentru furt, conducere fără permis și punerea în circulație a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare. 

Citește și
spanzuratoare
Unul dintre cei mai celebri interlopi români s-a sinucis din dragoste. ”Nu mai suport să găsesc casa goală”

Asta pentru că în luna februarie a acestui an, un furt a fost reclamat la postul de poliție Florești. Agenții au verificat camerele de supraveghere și au găsit hoțul. Individul fusese filmat cum urca într-o mașină mai multe bunuri și apoi pleacă cu ele.

A omorât un om după ce a fost iertat de justiție

Polițiștii l-au identificat și când l-au verificat au descoperit că nu are permis auto.

Așa că au făcut cercetări și au luat înregistrări video din zona în care locuia suspectul. Au aflat că acesta mai condusese în alte 10 rânduri, în zile diferite. Făcea drumuri scurte.

Bărbatul a fost arestat preventiv la jumătatea lunii februarie, iar la sfârșitul lunii mai Judecătoria Cluj a dat sentința: închisoare cu suspendarea executării pedepesi pentru seria de infracțiuni.

În august a comis accidentul rutier soldat cu moartea unui om. Și a ajuns acum în arestul poliției. 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Ioan Aurel Covaciu, un interlop din Cluj, este autorul accidentului de la Căpușu Mare de pe 23 august, unde un om a murit și alte șapte persoane au fost rănite.

Interlopul nu are permis și a condus înainte de accident de 11 ori. IPJ Cluj anunță că acesta a fost reținut și pentru furt calificat.

El a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins de polițiști la aproximativ 2 kilometri. În prezent, bărbatul va fi cercetat pentru conducere fără permis, părăsirea locului accidentului și ucidere din culpă.

Interlopul a fugit după ce a comis un carnagiu

Opt persoane, între care trei copii, au fost rănite pe 23 august într-un grav accident rutier produs în localitatea Căpuşu Mare, judeţul Cluj. Una dintre persoanele aflate cu interlopul în mașină a murit zilele trecute. Este vorba de un bărbat de 34 de ani.

„Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a rezultat că un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din Cluj-Napoca, în direcţia municipiul Cluj-Napoca a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus, la volanul căruia se afla un bărbat de 45 de ani, din judeţul Bihor. După coliziunea dintre cele două autovehicule, bărbatul de 37 de ani a părăsit locul accidentului, fiind depistat la scurt timp de poliţiştii Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin”, informa IPJ Cluj.

Ioan Aurel Covaciu are mai multe videoclipuri pe Facebook în care arată cum conduce haotic.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult