Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un instructor de sport din Sighetu Marmației este acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu o minoră. Ce riscă bărbatul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un instructor sportiv de lupte din Sighetu Marmației este acuzat că ar fi avut relații sexuale cu o minoră.

Adolescenta, acum în vârstă de 17 ani, susține că totul ar fi început de când avea 14 ani și mergea la sală pentru antrenamente.

Povestea ar fi început în urmă cu trei ani, pe când fata avea doar 14 ani

Povestea cu iz penal ar fi început în urmă cu trei ani, chiar în sala din Sighetu Marmației, unde antrenorul de kickboxing o antrena pe fata de 14 ani. Atunci, s-ar fi produs o apropiere între cei doi și, la scurt timp, s-ar fi ajuns și la momente intime. Cei doi ar fi întreținut relații sexuale inclusiv în deplasările sportive pe care le făceau. Toate aceste acuzații sunt făcute, acum, chiar de adolescenta care a împlinit 17 ani. Aceasta ar fi spus că, atunci, la 14 ani, nu a fost forțată să întrețină relațiile sexuale, însă bărbatul ar fi profitat de naivitatea ei, mai ales că, spune ea, trecea și printr-un moment mai delicat în propria familie. Fata a mers la poliție și a depus plângere după ce i-a povestit mamei tot ce s-a întâmplat. Acum, antrenorul este cercetat pentru act sexual cu un minor și, dacă va fi găsit vinovat, riscă până la cinci ani de închisoare.

 

 

Citește și
abuz copil
Câți agresori sexuali sunt în Registrul național din România. Cel mai bătrân are 98 de ani

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult